Telefon: +0264 415788 (in timpul programului de lucru afisat); Fax +0372 003500   Email: cgcfs@radpcj.ro

Centrul de gestionare câini fără stăpân
Cluj-Napoca (CGCFS)

Despre noi

Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca s-a înfiinţat în anul 1970 sub denumirea de Administraţia Parcurilor şi Străzilor (APS), ca entitate în subordinea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. În anul 1991, în temeiul prevederilor Legii 15 / 1990, prin Decizia 510 / 1990 a Prefecturii Cluj, APS a devenit Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP), unitate economică publică aflată în subordinea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

RADP are personalitate juridică, este organizată şi funcţionează pe bază de gestiune economică şi autonomie financiară, încheie bilanţ, are cont la bancă, beneficiază de credite bancare, are relaţii economice, financiare şi juridice cu alte regii autonome, societăţi comerciale sau persoane fizice ori juridice române sau străine.

RADP este proprietara bunurilor din patrimoniul său, iar în exercitarea dreptului de proprietate posedă, foloseşte şi dispune în mod autonom de bunurile pe care le are în patrimoniu, în vederea realizării obiectului de activitate.

RADP poate concesiona, în condiţiile legii, subunităţi, servicii publice sau activităţi economice şi, de asemenea, poate efectua direct operaţiuni de comerţ exterior.

image

Cine suntem si care este misiunea noastra?

 
  • Cine suntem

    Centrul de Gestionare Câini Fără Stăpân (CGCFS) este un serviciu al RADP care se ocupă de problema câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca. Activitatea CGCFS este finanţată cu fonduri de la bugetul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca.

  • Misiunea noastră

    Înfiinţarea CGCFS a avut ca scop crearea unui mediu civilizat de existenţă atât pentru cetăţeni, cât şi pentru câinii fără stăpân, ca parte a strategiei de dezvoltare publică a Municipiului Cluj-Napoca.

    În acest scop, CGCFS asigură capturarea, tratarea şi sterilizarea câinilor fără stăpân de pe domeniul public al Municipiului Cluj-Napoca, cu respectarea legislaţiei în domeniu, precum şi înteţinerea / hrănirea câinilor internaţi în centru, conform dispoziţiilor legale şi a regulamentelor aprobate de către Primăria Cluj-Napoca. Pentru CGCFS este primordial să le asigure câinilor internaţi în centru condiţii de trai conforme cu prevederile legislaţiei europene privind bunăstarea animalelor.

    CGCFS colaborează în problema câinilor fără stăpân atât cu Direcţia Sanitar-Veterinară, în scopul respectării normelor generale de protecţie a sănătăţii populaţiei, cât şi cu ONG-urile din domeniul protecţiei animalelor, ţinând cont în activitatea sa de sugestiile şi propunerile acestora.

 

Secţiune pentru evenimente

Bine ati venit pe site-ul Centrului de Gestionare a Cainilor fara Stapan!

Calendarul evenimentelor Evenimente
2024-04-04

Ziua internationala a animalelor fara stapan

Cu ocazia "Zilei Internationale a animalelor fara stapan" va invitam in data  04.04.2024  intre orele 10.00 si  20.00  la centrul nostru, situat pe strada Bobalnei nr. 65, sa va intalniti si sa il luati acasa pe prietenul dvs. necuvantator. De asemnea vă așteptăm cu drag si sâmbătă 6 aprilie intre orele 10:00 si 14:00

2018-04-04
02
Str. Bobalnei nr.65

Ziua internationala a animalelor fara stapan

Cu prilejiul "Zilei internationale a animalelor fara stapan", in data de 04.04.2018, Centrul de gestionare caini fara stapan Cluj Napoca, invita toti iubitorii de animale sa petreaca aceasta zi, alaturi de cei mai buni prieteni ai omului.

La centru sunt adapostiti 280 caini fara stapan, care asteapta cu nerabdare o familie iubitoare si un camin calduros

Evenimentul va fi organizat in colaborare cu Asociatia de protectie a animalelor NUCA, care va oferi un kit de adoptie cadou, tuturor cainilor care vor fi adoptati in ziua respectiva.

Programul va fi intre orele 10:00 - 20:00

 

2017-04-04
Cluj-Napoca, Str. Bobalnei, Nr.65

Ziua internationala a animalelor fara stapan

In data de 04.04.2017, cu ocazia "Zilei internationale a animalelor fara stapan", Centrul de gestionare caini fara stapan din Cluj-Napoca de pe str. Bobalnei nr. 65, va fi deschis intre orele 10.00 - 20.00.

Evenimentul va fi organizat in colaborare cu ONG-uri de protectia animalelor Cluj care vor oferii un cadou la adoptarea unui caine.

Cu acest prilej cei 200 de caini aflati in adapost isi asteapta cu nerabdare un stapan care sa le ofere un camin si multa afectiune. 

2014-08-13
02
Cluj-Napoca

Inaugurarea unui nou adapost de 60 locuri a Centrului de Gestionare a Cainilor fara Stapan

Contacteaza-ne

 

Program cu publicul

Luni - Marti 07:00 - 15:00
Miercuri 07:00 - 17:00
Joi, Vineri 07:00 - 15:00
Sambata, Duminica 09:00 - 11:00
Str. Bobâlnei, Nr.65
Cluj-Napoca
Mergi sus!